Fatih İlkokulu

Cumhuriyet Mahallesi Egemen sokak No13 Yalvaç/ISPARTA
Vizyon
Evrensel değerleri benimseyen,milli benliğini bilen nitelikli bireyler yetiştirmek.Çevresinde aranılan örnek bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, gelecek yılların ihtiyacı olan nitelikli, bilgili, becerikli,kendine yeten ve güvenen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
-2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Zeka Vakfı Zeka Oyunları Turnuvalarında İl Birinciliği/Bölge Finallerine Katılma -2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Zeka Vakfı Zeka Oyunları Turnuvalarında İl-Bölge Dereceleri ve Türkiye 7. liği
08:35-12:00 13:30-15:05
Kalorifer/Doğalgaz
Yaya
İlçe Merkezi
il merkezi 110 km ilçe merkezi:1,5 km
Proje Çalışmaları
e-Twinning Projeleri: -Yararlı Bir Hizmetkar Ama Tehlikeli Bir Efendi -Gönül Dağı -Okul Bizim, Oyun Bizim -Akıl Kutusu
Diğer Hususlar
Okulumuzda Satranç Egzersiz Çalışmaları ve Zeka Oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.