Ali ÖZDEMİR - 1C Sınıf Öğretmeni

22  Haziran 1980 tarihinde Burdur Tefenni Başpınar Köyünde doğdum.İlkokul 1. ve 2. Sınıfı Başpınar Köyünde okudum.Daha sonra Antalya ya taşındık.İlkokulun kalan kısmını ortaokul ve liseyi Antalya da bitirdim.2001 yılında Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım.2 yıl burada öğrenim gördükten sonra Akdeniz Üniversitesine yatay geçiş yaptım.2005 yılında Akdeniz Üniversitesi nden mezun oldum.2007 yılında İstanbul a atandım.2007-2017 yılları arasında İstanbul da görev yaptım.2017 yılında Yalvac a geldim.Yalvacta sırasıyla Terziler İlkokulu,Kuyucak İlkokulu,Bağkonak İlkokulu ve Koruyaka İlkokulunda görev yaptım.2022 Yılının Ağustos ayında Fatih İlkokulu na atandım.Halen Fatih İlkokulu nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.