Murat ARSLAN - İngilizce Öğretmeni

1972 yılında Antalaya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Elmalı ilçesinde  tamamladı. 1991-1998 yıllarında Özel sektörde Gastronomi alanında çeşitli görevlerde çalıştı. 1995 Mayıs -1996 Ekim Tarihleri arası Askerlik görevini tamamladı. Çanakkale 18 mart Üniversitesinde Almanca öğretmenliği bölümünde 1998-2002 yılları arasında eğitim gördü. 15-18 Mayıs 2000 tarihleri arasında düzenlenen Uluslar Arası “Tarih ve Edebiyat Metinlerinde İslamiyet ve Hristiyanlık arasında saygı ve hoşgörü / Respect and Tolerance between Islam and Christianity in the Text of History and Literature” Sempozyumuna katılarak katkıda bulundu. 2003 yılında Trakya Üniversitesinde 560 saatlik İngilizce kursunu başarı ile tamamladı. 2004 yılında Carl von ossietzky universität oldenburg-Bremen Almanya ya kabul edildi. Kısa bir süre sonra Türkiye’ye döndü. 2006 yılı şubat ayında Isparta İli Yalvaç ilçesi Körküler kasabası Körküler İlköğretim okuluna  İngilizce öğretmeni olarak atandı. 2006-20014 yılları arası Körküler kasabasında öğretmen olarak çalıştı. Bu süre içerisinde Eyüpler İlköğretmim okulu, Çok programlı endüstri Meslek lisesi, Yalvaç İmam hatip ortaokulu, Alemdar İlkokulunda görevlendirildi, İngilizce Öğretmeni olarak çalıştı. 2015 haziran ayında Yalvaç Merkezde Fatih ilkokulunda İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı. Almanca ve İngilizce bilmektedir. 2015 yılından itibaren Fatih ilkokulunda görevini sürdürmektedir.