Nevzat TOPRAK - 4B Sınıf Öğretmeni

1967 yılında Isparta´da doğdu.İlkokulu Isparta´nın Gönen ilçesinde okudu.Orta Okulu ise Isparta ´da okuyup,liseyi de Gönen´de bitirdi.Kastamonu Eğitim Yüksek Okulundan 1991´de mezun olarak Zonguldak İli,Çaycuma İlçesi Musausta Köyünde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.1994 Şubat-Mayıs aylarında Ankara´nın Mamak İlçesinde ve 1994 Mayıs ve 1995 Ağustos ayları arasında  Kıbrıs-Girne ´de askerlik görevini tamamlayarak Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Musausta Köyünde tekrar görevine başladı.1997 de tayin isteyerek Isparta´nın Yalvaç İlçesi Hisarardı Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili olarak görevine başladı.Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra Kasım 2000 de Sücüllü Kasabasındaki  ilkokulda çalışmaya başladı.Buradan da tayin isteyerek Haziran 2017´den beri Fatih İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak çalışmaya devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.