Şbt

7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan, Türkiye'nin efsane sanatçılarından Barış Manço, aramızdan ayrılışının 25'inci yıl dönümünde Ana sınıf A şubesi tarafından etkinliklerle unutulmadı.

Şbt

6 Şubat 2023 Yılında Yaşanan Depremin Yıl Dönümü  nedeniyle tüm Türkiye de olduğu gibi okulumuzda saat 10.00 da Deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.6 Şubat 2023 tarihli depremde hayatını kaybeden  vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileriz.Mekanları cennet olsun inşallah.Milletimizin başı sağ olsun.

FATİH İLKOKULU 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜNLÜK  ZAMAN ÇİZELGESİ

MEB Ailemle Oynuyorum,Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabı

İyi Tatiller Sevgili Öğrenciler

Ock

16.01.2024 DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TİYATRO HACİVAT KARAGÖZ NASREDDİN HOCA GÖSTERİLERİYLE DEVAM ETTİ

Ock

15.01.2023 DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI KERMES VE SPOR SAATİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Anasınısı A Şubesi Masal Etkinliği

Anasınısı B Şubesi Masal Etkinliği

Ara

Okul bahçemizde çizilen Geleneksel çocuk oyunları alanlarında öğretmenlerimizin öğrencilerimizle birlikte güzel vakit geçiriyorla

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI AFİŞ HAZIRLAMA  YARIŞMASI

Ara

Sözlü tarih konusu sınıfımızda misafir ettiğimiz kıymetli büyüklerimiz sayesinde daha iyi anlaşılmış oldu.

Ara

10Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında kurumlarımızca yapılacak etkinlikler

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ 1 - A SINIFI ŞİİRLERDE AFİŞ OLUŞTURMA ETKİNLİĞİ