4/C SINIFI İNSAN HAKLARI ETKİNLİĞİ

VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME RANDEVU SAATLERİ

Ara

Anasınıfı A şubesi yapılan etkinliklerle çocuklar hem öğreniyor hemde eğleniyorlar

Ara

Yalvaç Emniyet Teşklilatımız ve Yalvaç Anadolu Engelliler Dayanışma Derneği Dünya Engelliler Günü münasebetiyle okulumuzu ziyaret ettiler.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi 4 - A sınıfı etkinliğimiz

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ 2/ C SINIFI PANO YAPIYORUM  ETKİNLİĞİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ 4/ BSINIFI BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Kas

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ DENETİM VE SORUMLULUK ETKİNLİĞİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ 4/ C SINIFI BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

Kas

Öğretmenler Günümüzde bizleri yalnız bırakmayan veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ

Veli Öğretmen Randevu Takvimi

Şbt

Okulumuzda yapmış olduğumuz İnternet Güvenliği, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı Eğitimleri çalışmalarının değerlendirilmesi amacı ile e-Safety Label uluslararası değerlendirme kurumuna yapmış olduğumuz başvuru neticesinde okulumuz; 46 puan alarak Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli Bronz etiket ile ödüllendirilmiştir.Bir sonraki aşama olan Gümüş Etiket için de önümüzdeki yıl gerekli çalışmalar yapılarak başvuru yapılacaktır.